Általános tudnivalók

Tudok fizetni bankkártyával?

Szalonunkban készpénzzel vagy azonnali átutalással történő fizetés lehetséges. Bankkártyás fizetésre nálunk nincs lehetőség. Ha mégsem így készültél, a szalon közelében számos bank és automata található.

Mi kell a szerződéskötéshez?

Kérjük, hogy legyen nálad a saját személyi igazolványod, lakcímkártyád, és ha van, akkor a nappali tagozatos diákigazolványod, valamint a regisztrációs díj összege. Az esemény dátumát is mindenképpen tudnod kell a sikeres szerződéskötéshez. A szerződést csak a bérlő saját aláírása tudja hitelesíteni. 

Mi a különbség az esküvői- és a keringőruha között?

Nálunk semmi minőségbeli különbség nincs a szalagavató és a menyasszonyi ruhák között. Esküvői ruhákkal foglalkozunk, tudjuk, hogy a szalagavatósoknak ez lesz az első igazi bálja, és ők is a legszebbek szeretnének lenni. Így, ha van lehetőségünk rá, márpedig van, akkor miért ne biztosíthatnánk ugyanazt a minőséget nekik is?

Miben tudom szállítani a ruhámat?

A tőlünk kapott, cipzáros ruhazsákban.

Hogyan tároljam otthon a ruhát?

A zsákból kivéve, fellógatva, de az abroncsot mindenképpen a földre helyezve, például az ágy alá betéve tárold, semmiképpen sem lógatva, hiszen deformálódhat.

Mi történik, ha későn hozom vissza a ruhám?

Kérünk, hogy időben juttasd vissza a ruhát, hiszen a következő bérlőnek is ugyanolyan tökéletes állapotban szeretnénk kiadni, ahogyan te is kaptad, ehhez viszont időre van szükségünk. Ha késel, minden esetben napi 5.000 Ft késedelmi használati díjat kell fizetned.

Hogyan szállíthatom?

Bármilyen közlekedési eszközön tudod szállítani a ruhát, abban a zsákban, amit mi adunk hozzá.

Ki viheti vissza a ruhámat?

Bárki visszaviheti a tőlünk bérelt termékeket, de legfőképp az, akiben megbízol, hogy oda is ér vele. Vigyor

Meddig vagytok nyitva?

Hétfőtől péntekig 10-től 18 óráig, szombaton pedig 10-től 14 óráig várunk szeretettel.

Hol talállak meg benneteket?

Szalununk 1067 Budapest, Teréz körút 41. földszint 6. szám alatt, bent az udvarban található. Közösségi közlekedéssel a Nyugati és az Oktogon között fogsz minket megtalálni, mindegy melyik megállónál szálltok le a 4-es, 6-os villamosról, mert pont félúton vagyunk. Metróval a Nyugati tér megálló esik legközelebb hozzánk.

Mi történik, ha megsérül a ruha?

Bízunk benne, hogy ez nem fog bekövetkezni, ha mégis megtörtént a baj, akkor utólag kártérítést kell fizetned. Az aktuális kárjegyzékünket a honlapunkon a Dokumentumaink menüpontban, vagy a szalon várójában is megtalálod. Az esetlegesen fizetendő díjakat a szalonban készpénzben, vagy 1 hetes fizetési határidővel átutalással tudod rendezni.

Tudok szerződni, ha még nem múltam el 18 éves?

Igen, tudsz. 14 év felett már te is önállóan szerződhetsz velünk. Amennyiben még nem múltál el 14 éves, akkor kizárólag a gondviselőddel tudunk szerződést kötni.

Bérlő lehet valamennyi korlátozottan cselekvőképes vagy cselekvőképes természetes személy, a honossági joga szerint bejegyzett és létrejött jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező társaság. A Bérlő tudomásul veszi és elfogadja, hogy Szerződést önállóan legalább a 14. életévét betöltött Bérlő köthet. A 14. életévét betöltött, de a 18. életévét be nem töltött személy szerződéskötésére a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban: ”Ptk.”) 2:12. § (2) bekezdés b) pontja az irányadó (”A korlátozottan cselekvőképes kiskorú a törvényes képviselőjének közreműködése nélkül (…) megkötheti a mindennapi élet szokásos szükségleteinek fedezése körébe tartozó kisebb jelentőségű szerződéseket”). 

Mi történik, ha elhagyok egy kiegészítőt?

Akkor nagyon szomorúak lennénk. Rosszall Sajnos, ilyen esetben utólagosan hiánypótlási díjat kell fizetned. Ha később mégis rátalálnál az elhagyott kiegészítőre, kérünk, hogy mihamarabb hozd vissza nekünk a Szalonba, a pótlási díjat pedig a számla ellenében helyben visszafizetjük.

Mi az a regisztrációs díj? A bérleti díjon felül kell fizetni?

A regisztrációs díj ellenében rögzítjük az adataidat rendszerünkben és biztosítjuk neked a kiválasztott ruhát az esemény dátumára. Ez a bérleti díj része, tehát a ruha átvételekor már csak a fennmaradó összeggel, a hátralékkal kell készülnöd.